Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (4.43 secunde)
Circulatia rutiera pe DE 70 in comuna Tamna din judetul Mehedinti este blocata la aceasta ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. In urma impactului, unul dintre autoturisme a cazut de pe pasarela si a luat foc.
O soferita a fost transportata la Spitalul de Urgenta Craiova astazi, in jurul pranzului, fiind ranita in urma unui accident produs pe DE 574, la iesirea din municipiu.
Un copil de 5 ani si parintii lui au murit intr-un accident rutier produs noaptea trecuta pe Autostrada Soarelui, iar fratii copilului sunt grav raniti.
O tanara in varsta de 20 de ani a murit, in noaptea de miercuri spre joi, pe Bulevardul I.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Un copil de 13 ani este in coma. Accidentul s-a produs pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanta, in zona CET. ... Potrivit Neptun TV, cinci persoane au fost ranite in coliziune, iar unul dintre soferii implicati ar fi fugit de la fata locului la scurt timp.
Trei oameni au ajuns la spital, dupa ce trei masini si un TIR s-au ciocnit violent. Una dintre victime a ramas incarcerata si doar pompierii de la descarcerare au reusit s-o scoata dintre fiare.
Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar soferul s-a ales cu masina serios sifonata. Barbatul se afla singur la volan in momentul accidentului.
La sfarsitul lui decembrie o parte a romanilor era in doliu dupa Teo Peter, mort, intr-o stupida intamplare, din infatuarea unui angajat al Ambasadei Americane care circula prin Bucuresti ca si cum s-ar fi aflat cu masina de teren prin desert.
Dupa verificarile de la fata locului, s-a stabilit ca patru oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost raniti. Acestia din urma sunt transportati la spital. Accidentul ar fi avut loc in timpul operatiunii de dezamorsare a munitiei.
Dupa accidentul lui Teo Peter s-a facut valva o perioada. Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
Un carambol cu cinci masini s-a produs luni dimineata, la Galati. ... Accidentul a avut loc in zona Tirighina din Galati, iar pentru cei doi raniti se fac proceduri de resuscitare.
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada.
Dupa accidentul lui Teo Peter din trupa Compact am sarit cu totii in sus, s-a facut mare valva o perioada.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii, luni, in cazul politistului care a accidentat doua fetite pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedand. Bode a spus ca regret enorm, mai ales ca are o fetita de varsta apropiata cu Raisa.
Martorii accidentului in care a murit Raisa vor veni pe rand la politie sa spuna tot ce au vazut. Anchetatorii vor sa afle de la acestia cum a avut loc impactul fatal, dar si cum a reactionat politistul imediat dupa accident.
Un batran de 81 de ani a fost lovit de o masina. Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere.
Un baiat de 19 ani a murit pe loc, dupa ce a intrat frontal cu autorturismul pe care il conducea intr-un TIR . Accidentul a avut loc in localitatea Suta Seaca din judetul Dambovita.
Femeia care se afla in spatele masinii de politie si care detine camera de bord ce a surprins momentul accidentului in care si-a pierdut viata Raisa a fost audiata de procurori.
Conditiile meteo nefavorabile dar si vizibilitatea redusa sunt doar doua dintre motivele care au dus la accidentul aviatic din judetul Constanta.
google-analytics.com